Gå videre til hovedindholdet

Distress Oxide 1

Nogle gange skal man udfordre sig selv og få brugt noget af det man allerede har i gemmerne. Derfor vil jeg de næste dage lege med mine Distress Oxide Inks, som jeg ikke rigtig er kommet i gang med. Ideerne har jeg fundet flere steder fra bl.a. fra et Scrapsisters på Facebook. De steder, hvor det er muligt skal jeg nok linke.

I dag har jeg lagt ud med at lege med embossing og distress ink ført på med vandpensel. Teknikken så jeg til Convention, hvor Berit Rosenfeldt viste frem.

Jeg har brugt Clear embossing, da jeg havde fået forlagt det hvide embossingpulver.


Stemplet er fra Woodware.

 Jeg har brugt Distress Oxide Seedless Preserves

På det andet kort har jeg leget med to forskellige farver - HUSK at lade hver farve tørre, ellers bliver det en blandet farve i stedet for.


Stemplerne er fra Hero Arts Distress Oxide Peacock feathers og faded jeans
Populære indlæg fra denne blog

Kjole konfi kort

I aftes Skype scrappede jeg og fik lavet en stak kort baser og dette færdige kort. I aften kan jeg så lave de andre baser færdig.

Papiret er fra Maja - Denim and Jeans Kjolen fra By Lene Konfirmation fra By Lene Doily er fra MFT

Gorjuss pigen

I dag bliver det lige en anden type kort, for jeg har fået fat i nogle af Gorjuss pigerne og måtte bare prøve at lave et kort. Jeg har fået inspiration fra Pia Engbjerg på Facebook til at gå i gang med pigerne - hun er rigtig inspirerende og fortæller historier med sine kort.
Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg bare skulle lave nogle af pigerne, men kunne slet ikke lade være med at lege videre og endte med dette kort:


Jeg har her brugt Gorjuss pigen Rosie, mønsterpapiret fulgte med diesættet.  Rammerne er fra MFT, græsset fra Joy og planten fra Impression Obsession.

Convention 2

I weekenden fik jeg masser af ny inspiration og små fif, og lidt forskellige kreationer blev det også til.

Hos Hanne Vinding og B B Hobby blev jeg inspireret til at lave dette anderledes konfirmationskort med plads til en lille bitte gave eller penge:


Min version er i alm kort str og med en 5 x 5 cm æske.
Pigen og teksten er fra Dixi Craft Stjernerne er fra Crealies.

På en Make and Take ved Hobitik fik jeg lavet dette fuglehus.


Taget fik en gang paste gennem stencil, stemplede med sværte og tilføjede lidt pynt.