Gå videre til hovedindholdet

Et par drengekort til konfirmation

Så fik jeg lidt tid til at lege i krearummet og fik lavet et par kort. Jeg kan rigtig godt lide det lidt mørke ark fra 13arts, og synes, det er fedt at bruge til konfirmationskort, derfor blev det igen baggrund til et par kort.


Til begge kort har jeg brugt:
Drengen fra Dixi Craft
Tekst die med ramme fra Dixi Craft
Rammen bag drengen er fra MFT


Baggrundsdien bag drengen er fra Joy
Her har jeg sat bred dobbeltklæbende tape bagved inden jeg skar ud, det gør det lettere at sætte på, til gengæld var jeg smurt ind i de hvide små dele i hullerne fra rammen.


Populære indlæg fra denne blog

Kjole konfi kort

I aftes Skype scrappede jeg og fik lavet en stak kort baser og dette færdige kort. I aften kan jeg så lave de andre baser færdig.

Papiret er fra Maja - Denim and Jeans Kjolen fra By Lene Konfirmation fra By Lene Doily er fra MFT

Gorjuss pigen

I dag bliver det lige en anden type kort, for jeg har fået fat i nogle af Gorjuss pigerne og måtte bare prøve at lave et kort. Jeg har fået inspiration fra Pia Engbjerg på Facebook til at gå i gang med pigerne - hun er rigtig inspirerende og fortæller historier med sine kort.
Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg bare skulle lave nogle af pigerne, men kunne slet ikke lade være med at lege videre og endte med dette kort:


Jeg har her brugt Gorjuss pigen Rosie, mønsterpapiret fulgte med diesættet.  Rammerne er fra MFT, græsset fra Joy og planten fra Impression Obsession.

Convention 2

I weekenden fik jeg masser af ny inspiration og små fif, og lidt forskellige kreationer blev det også til.

Hos Hanne Vinding og B B Hobby blev jeg inspireret til at lave dette anderledes konfirmationskort med plads til en lille bitte gave eller penge:


Min version er i alm kort str og med en 5 x 5 cm æske.
Pigen og teksten er fra Dixi Craft Stjernerne er fra Crealies.

På en Make and Take ved Hobitik fik jeg lavet dette fuglehus.


Taget fik en gang paste gennem stencil, stemplede med sværte og tilføjede lidt pynt.