Gå videre til hovedindholdet

1. december

Så oprandt d. 1. dec, en dag drengene har set frem til længe og julerier er begyndt i det lille hjem. Jeg vil juleblogge i år med lidt info, pynt og se, om jeg kan nå at lave 24 små juletags.

I går blev julesokkene fundet frem og hængt op. Den ældste af drengene har valgt, at få en større julegave fremfor kalendergaver, mens den yngste kan huske det er noget med gaver, men ikke hvor tit.


Tag 1:
Crealies tagdie, Gummiapan tekst die og stjernen er fra 

Den yngste vågnede og havde problemer med sin astmatisk bronkitis og måtte tage en dag hjemme, men lidt glæde kommaet i øjnene, da han fandt julesokken med en lille hilsen.

Den ældste skulle til juleklip i skolen og skyndte sig at pakke lidt ekstra godter i madpakken.


1. December - sofaen er pyntet med nisser.

I eftermiddag blev det tid til at pynte op og lave kalenderlys - drengene laver hvert år deres eget, som pynter på soisebordet og får hjælp af deres far (man skal kende sine begrænsninger og dekorationer er en af mine).

Glædelig 1. december

Populære indlæg fra denne blog

Kjole konfi kort

I aftes Skype scrappede jeg og fik lavet en stak kort baser og dette færdige kort. I aften kan jeg så lave de andre baser færdig.

Papiret er fra Maja - Denim and Jeans Kjolen fra By Lene Konfirmation fra By Lene Doily er fra MFT

Gorjuss pigen

I dag bliver det lige en anden type kort, for jeg har fået fat i nogle af Gorjuss pigerne og måtte bare prøve at lave et kort. Jeg har fået inspiration fra Pia Engbjerg på Facebook til at gå i gang med pigerne - hun er rigtig inspirerende og fortæller historier med sine kort.
Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg bare skulle lave nogle af pigerne, men kunne slet ikke lade være med at lege videre og endte med dette kort:


Jeg har her brugt Gorjuss pigen Rosie, mønsterpapiret fulgte med diesættet.  Rammerne er fra MFT, græsset fra Joy og planten fra Impression Obsession.

Convention 2

I weekenden fik jeg masser af ny inspiration og små fif, og lidt forskellige kreationer blev det også til.

Hos Hanne Vinding og B B Hobby blev jeg inspireret til at lave dette anderledes konfirmationskort med plads til en lille bitte gave eller penge:


Min version er i alm kort str og med en 5 x 5 cm æske.
Pigen og teksten er fra Dixi Craft Stjernerne er fra Crealies.

På en Make and Take ved Hobitik fik jeg lavet dette fuglehus.


Taget fik en gang paste gennem stencil, stemplede med sværte og tilføjede lidt pynt.