Gå videre til hovedindholdet

1. dec - kalenderlys

Jeg er kommet lidt for sent i gang med julebloggerierne, men billederne er fra de rigtige dage :-) Jeg tænker det bliver en hyggelig måde at få julehygget/samlet minderne. Hver dag vil jeg dele et julekort, og nogle dage vil de også være julehistorier og andre julerelaterede ting, som kommer med.

Måske kommer der også sider med fra min December Daily undervejs, men det må tden vise, da jeg ikke har fået blogget billederne endnu.

Nicolaj har lavet kalenderlys med sin far, og det var han rigtig stolt af. Det er skønt at se, hvor meget han får ud af at julehygge.

Så sættes lyset fast

Dagens julekort:


Et rigtig enkelt julet kort med hjerteembossingfolder til baggrunden, Sue Wilson die til rammen og Rox Stamp tekst die med God Jul.
                                

Populære indlæg fra denne blog

Kjole konfi kort

I aftes Skype scrappede jeg og fik lavet en stak kort baser og dette færdige kort. I aften kan jeg så lave de andre baser færdig.

Papiret er fra Maja - Denim and Jeans Kjolen fra By Lene Konfirmation fra By Lene Doily er fra MFT

Gorjuss pigen

I dag bliver det lige en anden type kort, for jeg har fået fat i nogle af Gorjuss pigerne og måtte bare prøve at lave et kort. Jeg har fået inspiration fra Pia Engbjerg på Facebook til at gå i gang med pigerne - hun er rigtig inspirerende og fortæller historier med sine kort.
Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg bare skulle lave nogle af pigerne, men kunne slet ikke lade være med at lege videre og endte med dette kort:


Jeg har her brugt Gorjuss pigen Rosie, mønsterpapiret fulgte med diesættet.  Rammerne er fra MFT, græsset fra Joy og planten fra Impression Obsession.

Convention 2

I weekenden fik jeg masser af ny inspiration og små fif, og lidt forskellige kreationer blev det også til.

Hos Hanne Vinding og B B Hobby blev jeg inspireret til at lave dette anderledes konfirmationskort med plads til en lille bitte gave eller penge:


Min version er i alm kort str og med en 5 x 5 cm æske.
Pigen og teksten er fra Dixi Craft Stjernerne er fra Crealies.

På en Make and Take ved Hobitik fik jeg lavet dette fuglehus.


Taget fik en gang paste gennem stencil, stemplede med sværte og tilføjede lidt pynt.