Gå videre til hovedindholdet

Det første julekort

Så har jeg været i gang med at rydde op på bloggen. Jeg har slettet alle tidligere indlæg og er startet forfra. Så her til at begynde med ser det nok lidt tomt ud, men inden længe skal siden nok bugne af indlæg.

Det næste stykke tid vil bloggen komme til at bugne med julekort. Det er jo den tid, vi har ramt, men ind imellem skal der også være plads til andre projekter.

Jeg har været i fuld sving med at lave julekort - lige indtil sidste weekend, hvor min Cuttle Bug måtte lade livet - der er ikke så meget at gøre, når metallet ind i flækker med noget af et skrald og siden af maskinen flyver gennem rummet (og min ældste søn kan bevidne, at det ikke er en overdrivelse). Til gengæld er jeg blevet forkælet af manden og har fået min julegave lidt tidligt i år, og er nu ejer af en Big Shot - jeg overvejede kortvarrigt A4 modellen, men er nået frem til, at så længe jeg har Cameo'en er den lille udgave nok. Min mand var klar over, at jeg ikke kan undvære min diecut maskine :-)

Det første julekort:

Et glitterjulekort med en ny yndlingsdie :-)

Materialeliste:
Nellie Snellen - Glædelig Jul die (2014)
Memory box - Small Circle Burst - 98480
Memory box - Snefnug
Glitterpapir - blog fra Panduro

Populære indlæg fra denne blog

Kjole konfi kort

I aftes Skype scrappede jeg og fik lavet en stak kort baser og dette færdige kort. I aften kan jeg så lave de andre baser færdig.

Papiret er fra Maja - Denim and Jeans Kjolen fra By Lene Konfirmation fra By Lene Doily er fra MFT

Gorjuss pigen

I dag bliver det lige en anden type kort, for jeg har fået fat i nogle af Gorjuss pigerne og måtte bare prøve at lave et kort. Jeg har fået inspiration fra Pia Engbjerg på Facebook til at gå i gang med pigerne - hun er rigtig inspirerende og fortæller historier med sine kort.
Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg bare skulle lave nogle af pigerne, men kunne slet ikke lade være med at lege videre og endte med dette kort:


Jeg har her brugt Gorjuss pigen Rosie, mønsterpapiret fulgte med diesættet.  Rammerne er fra MFT, græsset fra Joy og planten fra Impression Obsession.

Convention 2

I weekenden fik jeg masser af ny inspiration og små fif, og lidt forskellige kreationer blev det også til.

Hos Hanne Vinding og B B Hobby blev jeg inspireret til at lave dette anderledes konfirmationskort med plads til en lille bitte gave eller penge:


Min version er i alm kort str og med en 5 x 5 cm æske.
Pigen og teksten er fra Dixi Craft Stjernerne er fra Crealies.

På en Make and Take ved Hobitik fik jeg lavet dette fuglehus.


Taget fik en gang paste gennem stencil, stemplede med sværte og tilføjede lidt pynt.